Mijn bedrijf lijdt schade
aan het wagenpark

De voertuigen van uw onderneming zijn niet alleen onmisbaar, ze vertegenwoordigen ook een aanzienlijk kapitaal. Net als uw materieel. Verlies geen tijd en geld en verzeker uw wagenpark tegen onverwachte schade.

Wist je dit al?

Stel je vraag via onderstaand formulier. Of boek een afspraak rechtstreeks in onze agenda!

Een grote omnium beschermt tegen eigen schade aan het voertuig, bv. wanneer je zelf tegen een paaltje rijdt, of wanneer een onbekende schade veroorzaakt aan je voertuig. Formules mogelijk waarbij de oorspronkelijk verzekerde waarde van het voertuig gedurende 3 jaar behouden blijft! Hoe meer veiligheidsopties de wagen heeft (parkeersensoren, camera,…), hoe groter je korting!

Met een kleine omnium is je voertuig beschermd tegen diefstal, brand, breken van ruiten, aanrijding met dieren, en natuurkrachten. Schade door eigen fout, bv. tegen een paaltje rijden, is niet gedekt. In een kleine omnium is geen franchise van toepassing.

In je bedrijfsvoertuigen zit vaak een groot kapitaal aan materieel, werkgerief of aangekochte goederen. De verzekering vervoerde goederen vergoedt de schade hiervan bij beschadiging tijdens het transport of door diefstal uit het voertuig.

Met deze waarborg kan je altijd rekenen op een bijstandsverlener wanneer je door pech niet op je bestemming geraakt. Vervangwagen inclusief. Specifieke formules mogelijk voor bestelwagens.

Stort je professionele drone neer of landt hij per ongeluk in de vijver in plaats van ernaast, dan vergoedt deze waarborg de geleden schade.