Ik lijd schade aan mijn voertuigen

Je auto is niet alleen kostbaar, maar ook nog eens onmisbaar. Bij een schadegeval wens je niet alleen zo snel mogelijk te worden geholpen, je wenst ook een vervangwagen voor de duur van de herstelling en een zo laag mogelijke franchise. Wij weten dat de auto al lang niet meer het enige vervoermiddel is in je gezin. Daarom kan je bij ons ook je nieuwe elektrische fiets, step en hoverboard verzekeren tegen diefstal en schade.

Wist je dit al?

Stel je vraag via onderstaand formulier. Of boek een afspraak rechtstreeks in onze agenda!

Een grote omnium beschermt tegen eigen schade aan je voertuig, bv. wanneer je zelf tegen een paaltje rijdt, of wanneer een onbekende schade veroorzaakt aan je voertuig. Hoe meer veiligheidsopties je wagen heeft (parkeersensoren, camera, voetgangerdetectie,…), hoe groter je korting!

Met een kleine omnium is je voertuig beschermd tegen diefstal, brand, breken van ruiten, aanrijding met dieren, en natuurkrachten. Schade door eigen fout, bv. tegen een paaltje rijden, is niet gedekt.

Met deze waarborg kan je altijd rekenen op een bijstandsverlener wanneer je door pech niet op je bestemming geraakt. Vervangwagen inclusief.

Verzeker je fiets tegen diefstal en schade. Zowel voor racefietsen, elektrische fietsen, (elektrische) mountainbikes en speed pedelecs, maar ook voor segways, hoverboards of andere nieuwe voortbewegingstoestellen. Ook pechverhelping is een mogelijke optie, al zit die ondertussen bij de meeste verzekeraars al gratis bij in de familiale verzekering.

Niet alle verzekeraars willen je moto verzekeren tegen diefstal en schade. Wij hebben toegang tot verzekeraars die gespecialiseerd zijn in omniumverzekeringen voor moto’s en doen je graag een voorstel.