Check-up bedrijfsverzekeringen

Je werkt als ondernemer. Met succes! Maar om dat succes te bereiken, heb je gezwoegd. Als een wielrenner die zich opwerkt tot de kopman van het peloton. Nu is het een kwestie van daar te blijven. En de onvermijdelijke obstakels op je route naar succes te overwinnen.

Wist je dit al?

Stel je vraag via onderstaand formulier. Of boek een afspraak rechtstreeks in onze agenda!

Wanneer kregen je verzekeringen nog eens een groot onderhoud? Evolueerden ze wel mee met je bedrijfsactiviteiten? Of liggen ze steevast onderaan je “to-do-stapeltje” om volgende week te bekijken? Krijg terug het overzicht en wees beter beschermd, na een check-up van je verzekeringen door ons kantoor.

Heb je al eens aan jezelf gedacht? Als je ziek wordt of een ongeval krijgt, zit je zonder inkomen. Hoelang houden jij en je gezin dat vol? Precies daarom is een gewaarborgd inkomen essentieel. Net als een goede hospitalisatieverzekering. Reken op de expertise van ons kantoor voor deze essentiële waarborgen.

Hoe ziet je pensioen eruit? Zorgeloos en met dezelfde levensstandaard die je gewend bent? Laat ons je pensioenplan uitstippelen. Zo profiteer je nu maximaal van de fiscale voordelen en kan je later met een gerust hart je fiets aan de haak hangen.

Goede werknemers vinden en ze kunnen houden is cruciaal voor je succes. Kom langs en ontdek welke extralegale verzekeringen hoog op het verlanglijstje van je medewerkers staan.