Medicusspecialist

Driesen & Huysmans lid van Medicusspecialist

Sinds 1 januari maakt ons kantoor deel uit van het netwerk van Medicusspecialist. Driesen & Huysmans is daarmee 1 van de 10 onafhankelijke verzekeringsmakelaars in Vlaanderen die gespecialiseerd zijn in het verlenen van verzekeringsadvies aan zorgverleners.

Expertise

De toetreding tot Medicusspecialist komt niet toevallig. Naast haar erkenning als verzekeringsmakelaar heeft kantoorhoudster Annelies Driesen ook de graad van Doctor in de farmacie behaald. Die gecombineerde expertise maakt dat we zorgverleners optimaal kunnen adviseren. Denk maar aan het inschatten van aansprakelijkheidsrisico’s of het vergelijken van polisvoorwaarden gewaarborgd inkomen. En ook in de jungle van de RIZIV toelagen en het fiscaal sparen kennen we onze weg.

Specialisatie

Dat maakt dat al onze bedrijfscliënten, zelfstandigen en KMO’s, mee profiteren van deze bijkomende expertise. Want ook zij hebben nood aan een kwaliteitsvolle dekking gewaarborgd inkomen en hospitalisatie en aan advies over fiscale optimalisatie van pensioenspaarplannen.

Kennis maken?

Ben je zorgverlener? Of ben je zelfstandige en wens je deskundig verzekeringsadvies? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Kom eens langs voor een vrijblijvende kennismaking en boek je afspraak rechtstreeks in onze agenda.

Deel dit bericht