Mijn mobiliteit

Je auto is niet alleen kostbaar, maar ook nog eens onmisbaar. Bij een schadegeval wens je niet alleen zo snel mogelijk te worden geholpen, je wenst ook een vervangwagen voor de duur van de herstelling en een zo laag mogelijke franchise. Wij weten dat de auto al lang niet meer het enige vervoermiddel is in je gezin. Daarom kan je bij ons ook je nieuwe elektrische fiets, step en hoverboard verzekeren tegen diefstal en schade.

Wist je dit al?

Stel je vraag via onderstaand formulier. Of boek een afspraak rechtstreeks in onze agenda!

De BA staat voor Burgerlijke Aansprakelijkheid. De wet verplicht iedereen die met zijn voertuig op de openbare weg komt deze te verzekeren voor schade aan derden. Heeft je voertuig veiligheidsopties (parkeersensoren, vermoeidheidsdetectie, voetgangersdetectie,…) dan krijg je korting op je premie. Vraag hier een offerte voor je autoverzekering.

Een grote omnium beschermt tegen eigen schade aan je voertuig, bv. wanneer je zelf tegen een paaltje rijdt, of wanneer een onbekende schade veroorzaakt aan je voertuig. Hoe meer veiligheidsopties je wagen heeft (parkeersensoren, camera, voetgangerdetectie,…), hoe groter je korting!

Met een kleine omnium is je voertuig beschermd tegen diefstal, brand, breken van ruiten, aanrijding met dieren, en natuurkrachten. Schade door eigen fout, bv. tegen een paaltje rijden, is niet gedekt.

Met deze waarborg kan je altijd rekenen op een bijstandsverlener wanneer je door pech niet op je bestemming geraakt. Vervangwagen inclusief.

Verzeker je fiets tegen diefstal en schade. Zowel voor racefietsen, elektrische fietsen, (elektrische) mountainbikes en speed pedelecs, maar ook voor segways, hoverboards of andere nieuwe voortbewegingstoestellen. Ook pechverhelping is een mogelijke optie, al zit die ondertussen bij de meeste verzekeraars al gratis bij in de familiale verzekering.

Niet alle verzekeraars willen je moto verzekeren tegen diefstal en schade. Wij hebben toegang tot verzekeraars die gespecialiseerd zijn in omniumverzekeringen voor moto’s en doen je graag een voorstel.

Kies voor een aparte polis rechtsbijstand, los van je autoverzekering. Zo kan er geen belangenvermenging optreden bij schade. 

Als bestuurder van een voertuig word je niet vergoed voor je lichamelijke schade bij een ongeval in fout. Met een bestuurdersverzekering ben je hiervoor wel beschermd. In de forfaitaire formule kan je rekenen op een vast maximum bedrag voor medische kosten, begrafeniskosten, en een kapitaal bij blijvende invaliditeit of overlijden. In de vergoedende formule worden ook andere kosten verrekend, zoals morele of esthetische schade of kosten voor de aanpassingen die moeten gebeuren aan je huis en voertuig. De maximale vergoedingsgrens ligt veel hoger en kan gaan tot €1 000 000.

Rijd je ook met de moto? Dan kan je deze optie toevoegen in je bestuurdersverzekering.