Mijn personeel

Je personeel vervult een cruciale rol in je onderneming. Zonder hen sta je nergens. Bescherm hen met de verplichte arbeidsongevallenverzekering en verwen hen met extra-legale voordelen waar je ook zelf mee van kan genieten. Bovendien zijn de extra-legale voordelen niet alleen fiscaal voordelig voor je werknemers, de premies zijn ook fiscaal aftrekbaar voor je vennootschap.

Wist je dit al?

Stel je vraag via onderstaand formulier. Of boek een afspraak rechtstreeks in onze agenda!

Wettelijk verplichte verzekering wanneer je personeel tewerkstelt. Deze verzekering komt tussen bij ongevallen van het personeel tijdens het werk, en op de weg van en naar het werk. Zowel de lichamelijke schade als de medische kosten zijn gedekt. De wet bepaalt welke waarborgen minimaal moeten worden voorzien. Verzekeraars voegen daar nog verschillende aanvullende waarborgen aan toe om het verschil te kunnen maken. Zo kan als uitbreiding op de dekking voor het personeel dezelfde dekking worden voorzien voor de bedrijfsleider. 

Voorzie je werknemers van alle gemoedsrust met een hospitalisatieverzekering. Eenvoudig te onderschrijven. Uitgebreide dekkingen worden voorzien, inclusief dekking ambulante kosten bij ernstige ziekten en bijstand in het buitenland. Ziekenhuisfacturen worden rechtstreeks betaald zonder dat de werknemer ze moet voorschieten. Ook de bedrijfsleider en zijn/haar gezin kan mee aansluiten. Onmisbare troef in de war for talent!

Ook al eens een offerte gehad bij de tandarts? Wellicht niet voor een routinecontrole, maar mogelijk wel voor het plaatsen van kronen of bruggen. Als aparte verzekering mogelijk of als bijkomende waarborg bij de groepsverzekering hospitalisatie. Eenvoudig te onderschrijven. Voorziet in de terugbetaling van dure tandheelkundige zorgen. Denk maar aan orthodontie, kronen en bruggen. Bedrijfsleider en zijn/haar gezin kunnen mee aansluiten.

Ook zonder ziekenhuisopname lopen medische kosten op. Consultaties bij de huisarts of specialist, of een behandeling bij de kinesitherapeut worden niet vergoed door de hospitalisatieverzekering. Slechts gedeeltelijk worden deze prestaties terugbetaald door het ziekenfonds. Bovendien zijn steeds meer zorgverleners niet geconventioneerd waardoor ze hogere tarieven aanrekenen. Dat maakt dat ook werknemers deze ambulante kosten zullen voelen in hun portemonnee. Vul het salarispakket daarom aan met een groepsverzekering ambulante kosten, al dan niet in combinatie met tandzorgen. Zeer eenvoudig te onderschrijven en zeer eenvoudige en snelle terugbetaling. Ook de bedrijfsleider en zijn/haar gezin kan mee aansluiten. 

Ook wel employee benefits genoemd. Bouw mee aan het aanvullend pensioen van je medewerkers. Twijfel je tussen een loonsverhoging of een groepsverzekering, weet dan dat je medewerker netto veel meer overhoudt van hetzelfde bedrag dat in zijn groepsverzekering wordt gestort.