Vacature adviseur sparen en beleggen

Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging in de verzekeringssector? Check dan snel onderstaande vacature en wie weet word jij binnenkort onze nieuwe collega!

Functie-omschrijving:

Wij kijken uit naar een enthousiaste collega die zich in ons verzekeringskantoor wil ontfermen over de spaar- en beleggingsverzekeringen van zowel onze particuliere als bedrijfscliënten.

Je adviseert onze particuliere cliënten over beleggingsverzekeringen en fiscale spaarverzekeringen. Je beheert hun polissen en nodigt hen uit voor informatie- en opvolgingsgesprekken. Je maakt hen wegwijs in alles wat met successieplanning en fiscale optimalisatie te maken heeft.

Voor onze zelfstandige cliënten ben je de rechterhand van de zaakvoerder. Je biedt ondersteuning voor het opvragen van offertes en het beheren van fiscale spaarverzekeringen, beleggingen, groepsverzekeringen en verzekeringen gewaarborgd inkomen.

Deze vacature staat ook open voor gemotiveerde kandidaten zonder ervaring die op zoek zijn naar een nieuwe uitdaging of carrièreswitch. Wij voorzien in dit geval de nodige opleidingen.

Wij voorzien te starten in een deeltijdse functie, met mogelijkheid tot uitbreiding naar een voltijdse functie. Dagen en uren zijn af te spreken.

Check alle details op de website van VDAB

Interesse?

CV en motivatiebrief: annelies@driesen-huysmans.be – snelle reactie en discretie verzekerd!

Deel dit bericht